GYIK

Most alapítottam vállalkozásomat. Szükségem lenne egy arculatra, weboldalra és szeretném gyorsan bevezetni a piacra, ugyanakkor nem rendelkezem nagyobb pénzeszközzel. Van arra mód, hogy mindezeket a szolgáltatásokat pénzügyi kockázat nélkül igénybe tudjam venni?

Természetesen. Olyan, a piacon egyedülálló havidíjas konstrukciókat dolgoztunk ki, melyekkel rendkívül alacsony költségek mellett maximálisan ki tudjuk szolgálni igényeit.

Ha a weboldalam tartalmi elemében akarok változtatni, akkor az csak a webportalguru közreműködésével lehetséges?

Nem. A weboldal rendelkezik adminisztrációs felülettel, ahol minden az oldalon található képi vagy szöveges információ módosítható, illetve új elemek rögzíthetők. A felület használata rendkívül egyszerű, gyorsan elsajátítható.

Olyan weboldalt szeretnék, ami mobil eszközökön is megfelelően működik, nem kell az oldalba belenagyítani. Tudnak ilyet készíteni?

Minden weboldalunk ún. reszponzív, mobilbarát.

Van mód arra, hogy lássam a weboldalam látogatottsági statisztikáját?

Igen. A weboldalba elhelyezzünk a Google Analytics kódot, mely alapján a Google képes mérni a látogatottsági adatokat. A Google Analytics szolgáltatásához hozzáférést biztosítunk.

Kitaláltam weboldalam domain címét? Mi a teendőm?

Önnek semmi dolga nincs ezzel kapcsolatban. A szerződésünkbe bekerült domain nevek regisztrációját csapatunk a szerződés aláírását követően intézi.

A weboldalamhoz a saját domaines e-mail címet szeretnék. Lehetséges?

Igen. Attól függően, hogy mely havidíjas konstrukciónkat választja, akár 10 e-mail címet is biztosítunk.

Többnyelvű weboldalt is készítenek?

Természetesen. A meghatározott nyelvekre kialakítjuk a weboldalt, zászló ikonnal biztosítjuk a nyelvek közötti váltást. A többnyelvű tartalom feltöltése azonban nem a webportalguru feladata.

Weboldalam látogatottságát szeretném növelni. Milyen lehetőségek állnak rendelkezésemre

A célok tisztázása után munkatársaink kidolgozzák Önnek a megfelelő hirdetési stratégiát, és javaslatot tesznek, hogy melyik platformon, milyen módon hirdessük szolgáltatását, termékeit.

© Copyright 2020 . All Rights Reserved A WebportalGuru a FocalGroup csoport tagja. webportalguru.hu

Keresés

A webportalguru.hu a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?