Rólunk

Bemutatkozás

A DIGNUS Zrt. jogelődjét 1999-ben alapítottuk, majd a növekvő szakmai elvárásoknak való megfelelés érdekében megváltoztattuk Társaságunk struktúráját, átfogó technikai fejlesztéseket hajtottunk végre, valamint szakembereinket a tevékenységi köreink szem előtt tartásával szakterület specifikusan válogattuk össze. Szakmaiság és lojalitás a két legfőbb követelmény a munkatársainkkal szemben, mert ezt kívánjuk garantálni a megrendelőinknek is.

A megtett intézkedéseinknek köszönhetően folyamatosan fejlődünk úgy technikailag, mint szakmailag és ez tükröződik a piaci részesedésünk alakulásában is.

Társaságunk működteti a Lloyd's Register EMEA által auditált és tanúsított ISO 9001:2008 Minőségirányítási Rendszert. Ez a minőségirányítási rendszer jellegénél és funkciójánál fogva garancia a jó minőségre és a folyamatos fejlesztésre.

Cégünk természetesen rendelkezik a törvényben előírt nagy értékű felelősségbiztosítással (500 millió forint/év) melyet a UNIQA Biztosító Rt.-vel kötött. 
 

Kompetenciáink

Cégünk munkatársai az alábbi területeken rendelkeznek professzionális kompetenciákkal.

Marketing tanácsadás100%
Grafikai tervezés100%
Weboldal készítés és üzemeltetés100%
Keresőoptimalizálás (SEO)100%
Hirdetéskezelés100%

Jövőképünk

Társaságunk vezetősége és kollégáink egységes álláspontja, hogy a mindenkori kornak megfelelő internetes környezethez alkalmazkodott webfejlesztéseink sikert kovácsoljanak megrendelőink területén az értékesítési folyamatokban. Díjszabásaink és konstrukciónk is ezt tükrözik, mert mi a ?sok kicsi, sokra megy? elvén hosszútávú átalánydíjas formában szerződünk partnereinkkel.

Minimális befektetés

Ez minimális befektetést igényel az Önök részéről és lehetővé teszi, hogy a webes környezetben lévő innovatív megoldásokat rövid időn belül alkalmazzák.

Eredmények néhány napon belül
5% alatti ügyfél lemorzsolódási arány

Bízunk benne, hogy hamarosan Önnel is üzleti kapcsolatba kerülünk és elégedett ügyfeleink körét bővítik.

© Copyright 2020 . All Rights Reserved A WebportalGuru a FocalGroup csoport tagja. webportalguru.hu

Keresés

A webportalguru.hu a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?