Hirdetéskezelés

Hirdetéskezelés
Hirdetéskezelési szolgáltatásunk bemutatása

Az online marketing világában számos lehetőséggel találkozhat, melyeknek kihasználása esetén jelentősen növelheti vállalkozása forgalmát. A legnagyobb üzleti potenciállal a Google Ads, a Facebook és az Instagram felületei bírnak, de az Ön céljai tisztázása után tudjuk Önnek felelősségteljesen javasolni, hogy melyik platformon hirdessük szolgáltatását, termékeit.

Társaságunk tapasztalata alapján a legerősebb és hatékonyabb rendszer a Google Ads szolgáltatása. Lényege, hogy a Google keresőben az organikus oldal találatok mellett fizetett megjelenés is lehetséges, akár az első oldalon vagy annak tetején is.
Egy új weboldalnak még jó SEO munka mellett is fél év legalább felkerülni az első oldalas találatok közé, a fizetett lehetőséggel pedig Ön azonnal a legrelevánsabb találatok közé kerülhet.

Hogyan működik a Google Ads tartalmi hálózata, azaz a kulcsszavas hirdetése?

Szakértő kollégáink első körben azt egyeztetik Megrendelőinkkel, hogy melyek azok a kulcsszavak, melyek beírásával kereshetik a potenciális megrendelők, partnereink szolgáltatását. Az alap kulcsszavak konkretizálása után teszünk javaslatot méréseink alapján, hogy hasonló területen még milyen szavakra hirdetnek versenytársaik.

A másik fontos kezdeti lépés, hogy meghatározzuk a hirdetésre szánt keretösszeget, a napi költségkeretet és azt, hogy milyen földrajzi régióban és időszakban futtassuk a hirdetéseket.

Az alap irányvonalak tisztázása után közösen elkészítjük a kampányokat, hirdetéscsoportokat és hirdetéseket, melyek megjelennek majd a végfelhasználóknak kereséseik esetén.

Milyen költségekkel kell számolnia a Google Ads használata esetén?


Tévhit az, hogy pénz kérdése, hogy a Google rendszerében ki kerül az első oldalra. Természetesen irracionálisan alacsony beruházással nem lehet érvényesülni, de számos esetben bizonyítottuk már, hogy a szakértelmünk, akár 50%-kal csökkenti a hirdetési költségeit ügyfeleinknek, mely befektetés 300-400%-át hozza eredményként. A hirdetési keretösszeget mindig a megrendelő határozza meg, mely elköltésének kimutatását pontos, nagyon részletes Google Ads analitikával prezentáljuk havi szinten.

  • A hirdetések felépítése és szövegezése minden esetben illeszkedik a landoló oldal tartalmához. Ez nagyfokú relevancia számot eredményez, mely pontszám befolyásolja majd, hogy adott kulcsszóra való keresés esetén mely oldalakat fogja előre sorolni a Google. Egyszerűen fogalmazva a Google azokat a hirdetéseket fogja preferálni, előre sorolni, amikben a látogatók hasznos tartalmakat olvashatnak majd.
  • Az együttműködésünk elején megadott kulcsszavak mellett számos szóösszetétel alapján is megjelenik majd a hirdetés, melyeket havi rendszerességgel szűrünk partnereinkkel közösen. Felvehetjük a hasznos szavakat és kizárhatjuk a nem releváns kereséseket. Ez csökkenti ismét a havi költséget és növeli a hatékonyságát a kampányoknak.
  • Havi kimutatás keretében statisztikát készítünk, hogy mely hirdetés és melyik kulcsszó milyen mutatókkal bír. A kimutatás alapján a rosszul szereplőket leállítjuk és a keretösszeg ebben az esetben a hatékony hirdetésekre fog összpontosulni.
  • Remarketing kampányokat építünk fel, melynek lényege, hogy azok az oldal látogatók, akik már jártak partnerünk weboldalán, folyamatosan felugró display hirdetésekkel találkoznak. Minimális költség és hosszú távon szép eredményeket von maga után.
Mi a garancia, hogy hirdetéskezelő szolgáltatásunk megtérül Önnek?

Cégünk vezetőségének és munkatársainknak üzletpolitikája, hogy jó és hatékony szolgáltatást biztosítsunk, hosszú távú elégedett ügyfeleinknek. Szolgáltatásunk bármikor lemondható, vagy visszaléptethető az alap csomagba is kötbér mentesen.

További kérdéseik esetén készséggel állunk rendelkezésükre!
Lépjen kapcsolatba velünk!

© Copyright 2020 . All Rights Reserved A WebportalGuru a FocalGroup csoport tagja. webportalguru.hu

Keresés

A webportalguru.hu a felhasználói élmény fokozása érdekében Cookie-kat alkalmaz. Hozzájárul a Cookie használatához?